Вы не зарегистрированы

Авторизация



Проверочный тест

Submitted by Елена Александровна Абрамова on Fri, 05/05/2017 - 18:28

Из предложенных вариантов выберите единственно верный: 1. A: What … in your spare time? B: I often go to the cinema. a) do you do b) are you doing c) have you done d) are you do 2. I haven’t visited John … last year. a) since b) by c) until d) for 3. I go swimming once or … a week. a) two b) two time c) twice d) two times 4. Listen! That boy … the saxophone. a) plays b) is playing c) played d) will play 5. If … John tomorrow, I’ll give him a letter. a) I’ll see b) I see c) I saw d) I won’t see 6. … you understand what I’m saying? a) Can b) Should c) Must d) May 7. George … swimming yesterday. a) goes b) has gone c) go d) went 8. There … many problems in the world. a) is b) are c) has d) have 9. My brother … like to go to school. a) not b) don’t c) doesn’t d) hasn’t 10. Jane didn’t like the film. a) did she? b) didn’t she? c) didn’t Jane? d) did Jane? 11. It’s not your mistake, it’s … . a) her b) their c) our d) theirs 12. There is … milk in the refrigerator. a) any b) some c) nothing d) something 13. The winter was … than the last one. a) cold b) the coldest c) colder d) the most cold 14. We went to … South of … last year. a) the, the b) a, the c) the, - d) -, - 15. We are going for a walk. You can go with … . a) we b) us c) our d) ours 16. … any toys in the room? a) Are there b) There is c) Is there d) There are 17. Who … in the house? a) do live b) does live c) lives d) live 18. My brother knows English … than I do. a) best b) good c) better d) goodest Keys: 1.a 2.a 3.c 4.b 5.b 6.a 7.d 8.b 9.c 10.a 11.d 12.b 13.c 14.c 15.b 16.a 17.c 18.c